Etusivu -+- Mikä on Dancemessu? -+- Illan kulku -+- Media -+- Tilaus

Illan kulku

Tässä Kouvolan Vappugospelin illan kulku 30.4.2014

Ennen messun alkua kuulemme jo perinteeksi muodostuneen Awesom God -remixin. DJ:nä toimii turkilainen Kauri Laine ja illan musiikin on valinnut helsinkiläinen tuottajapariskunta Risto Poukka ja Tia Svart. Heidän yhtyeensä Audile esiintyy messun jälkeen.

Dance+Pray Dancemessu noudattaa luterilaisen kirkon messukaavaa. Illassa on paljon vaikutteita myös Tuomasmessusta. Messun kulkua voi parhaiten seurata kirkossa olevan videotaulun avulla.

Illan liturgi on pastori Kari Kanala. Valosuunnittelusta vastaa elektroniseen musiikkiin erikoistunut Pekka Korpi XYZ Dezings -yhtiöstä. Liturgian on kirjoittanut pastori Miika Ahola ja käsikirjoituksen takana on tuottaja Joona Haarala.

Ristikulkue

Messun aloittaa ristikulkue. Siinä ovat mukana kaikki messua tekemässä olevat työntekijät ja vapaaehtoiset. Jäähallissa ristikulkue tehdään yleisön joukoon.

Ristkikulkueen aikana nähdään tunteita herättävä video, jossa opiskelijapastori Peter Gustavson toivottaa teidät tervetulleeksi kristityn hollantilaisen dancetuottaja Maxemin musiikin tahdissa.

Synnintunnustus

Synnintunnustuksen aikana saamme miettiä, mitä olemme elämämme aikana tehneet. Synnitunnustuksessa pureudutaan ihmisen raadollisuuteen. Videon takana on mm. vapaaseurakuntalaisia Joensuusta. Mukana ovat myös tanssijat Sanna Jukantupa ja Katariina Lankinen.

Rukousjakso

Rukousjakson aikana luemme Vappugospelin rukouspisteisiin jätettyjä rukouksia. Rukouksia voi jättää myös Twitterin kautta #dancemessu tai Facebookin kautta.

Saarna

Saarnaaja toimii liturgi Kari Kanala. Mukana on myös yllätysnimi.

Kolehti

Kolehti kerätään Yhteisvastuukeräyksen kautta. Jäähalliolosuhteiden takia keräys tehdään tekstiviesteinä. Keräyslippaita löytyy myös jäähallin käytäviltä messun jälkeen.

Ehtoollinen

Ehtoollispisteet ovat jäähallin etuosassa. Ehtoollisleipä, eli öylätti, kastetaan ehtoollisviiniin. Ehtoollisen aikana G-Powered- ja HB-yhtyeistä tuttu Miia Rautkoski laulaa seurakunnan kanssa tuttuja lauluja.

Ylistysosio tansseineen

Ilta päättyy ylistysosioon. Kirkossa - tässä tapauksessa jäähallissa - saa tanssia. Toivomme, että penkeillä ei tanssittaisi.