Etusivu -+- Mikä on Dancemessu? -+- Illan kulku -+- Media -+- Tilaus

Media

Dancemessu järjestettiin ensimmäisen kerran 23.3.2012 Turun Mikaelinkirkossa. Tekijöiden yllätykseksi Dance+Pray Dancemessusta tuli 'kohumessu', kun mm. Iltapäivälehdet ja kristillinen nettiyhteisö kohusivat tapahtumasta.

Itse messu sujui hyvin ja monissa nuorten blogikommenteissa tapahtumaa ylistettin koskettavaksi. Messu on järjestetty myöhemmin uudelleen Turussa ja Helsingissä.

Dancemessun esikuva on Ruotsissa suosittu Technomässan, mistä ovat Suomessa joulukuussa 2011 uutisoineet mm. iltapäivälehdet ja nuorisomedia. Turun messun takana ovat kristillistä dance-musiikkia säveltävät Audile ja G-Powered.

Ensimmäisenä Turun Dance+Pray Dancemessusta kertoi valtakunnallisesti kristillinen Kotimaa24 nettisivuillaan helmikuun lopussa. Uutisen jälkeen kristillisissä piireissä on keskustelu kiivaastikin messusta ja kirkossa tanssimisesta sekä konemusiikista.

Tapahtumassa ei ole pääsylippuja ja tapahtuma ei tuota voittoa. Yhteistyökumppaneina ovat Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä, Liikemiesten lähetysliitto, XYZ Dezigns ja Turku Audio oy. Lisäksi mukana on vapaaehtoisia luterilaisista seurakunnista ja vapaista suunnista.

Median yhteyshenkilöt

Haastattelypyynnöt sekä video- ja kuvamateriaalitiedustelut voi lähettää osoitteeseen dancemessu (ät) gmail . com

Vastaamme myös puhelimitse

Joona Haarala
tuottaja, Dance+Pray Dancemessu
0400 434 866

Mikko Heltimoinen
tuottaja, DJ-ryhmä Audile
050 352 9459

Kari Kanala
kasvatuksen teologi, Turun ja Kaarinan seurakunnat
040 341 7755

Kuvat medialle

Voit ladata vapaaehtoisiemme ottamia mediakuvia. Kuvaajan nimi on mainittu tiedostossa.